dinsdag 11 september 2012

Stil gezeten ?? Nee hoor .....

Na al die vrolijke lapjes, was het even stil hier ! Maar ik heb niet stil gezeten hoor. Met een bruiloft van DD in het vooruitzicht. en. Een baby op komst bij DS1 is er genoeg te doen hier in huis. en. Bovendien deze zomer, behalve 2 weken vakantie nog lekker 2x een lang weekend weggeweest. dus. Een goed excuus voor mijn weinige berichtjes en heel weinige reacties. maar. Ik beloof beterschap !! DD gaat dus trouwen in een ivoorwitte jurk.Strepless. DKD1 van 5 jaar (oudste kleindochter)heeft ook een ivoorwit jurkje. Nee, niet door mij gemaakt. Voor het geval het koud is, draag DD daar ( als ze buiten is) een stola/omslagdoek overheen in ivoorwit, gebreid met superdun garen. Dus lekker soepel. (ooit door mijn moeder gemaakt) En bovendien een dierbaar erfstukje van haar oma. Het bruidsboeket voor haar en mini boeket voor DKD1 , zijn in de kleuren fuchsia rose en ivoorwit. DKD1 draagt, bij koud weer, een fuchsiarose bolero over haar jurkje. Hèhè een hele uitleg, om uit te komen bij wat ik wil laten zien. nl Het ringenkussentje. Gezien de kleuren ivoorwit en fuchsia rose, wilde DD een ringenkussentje in die kleuren, van een rozenstofje. Tijdens een lang weekend Deventer, heb ik bij quiltshop 100 rozen wat rozenlapjes gekocht en DD heeft er 1 uitgekozen. Een druk stofje, dus een eenvoudig kussentje. Met er omheen een antiek kantje van mijn oma, dus echt antiek.
Sorry, heel irritant ... alle alinea's en spaties zijn in elkaar geschoven. Geen idee, hoe dat komt !?!?

9 opmerkingen:

 1. Beeldschoon hartje en wat zal het een mooie bruis zijn! Leuk om de omslagdoek en het kant van haar Oma te gebruiken. Veel plezier met de voorbereidingen en de dag en natuurlijk ook spannend dat er weer een kleintje bijkomt, genieten! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd, een dochter die gaat trouwen en een nieuw kleinkind op komst. Allebei leuk! Zo te lezen gaan je dochter en kleindochter er prachtig uitzien. En het kussentje is ook een schatje.
  Leuk, dat je een applecore quilt van je VL-letjes gaat maken. Die staat bij mij ook nog op het programma voor eens... Doe je best, het zijn er heel wat, maar als hij af is, zal het een beauty zijn.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi ringenkussentje! en geweldig leuk een bruiloft en een kleinkindje: alvast van harte gefeliciteerd. Ben straks benieuwd naar de foto's, kleuren ivoorwit met fuchsia lijkt mij prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. piep wat mooi dat die dingen van oma gebruikt worden, dat geeft een heel mooi extra tintke aan deze vast schitterende dg

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi ringkussentje en wat een prachtige bruid zal het zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief ringenkussentje. Ze zal vast een heel mooie bruid zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oei die bruiloft heb ik gemist :) Het is een schattig hartje. Gelukkig gaat de zomer nu langzaam voorbij...... kunnen we een keer een bakkie doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke vooruitzichten heb je. Het ringenkussentje is erg schattig.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat wordt een druk tijdje voor je, maar wel heel leuk natuurlijk. Bijzonder die stola, zo kostbaar. Mooie vooruitzichten Mieke.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je er even was.